Despre VIP, Voluntari pentru Idei și Proiecte:

Voluntari pentru Idei și Proiecte este o organizație non-guvernamentală, non-profit, bazată pe voluntariat și formată exclusiv din studenți. De 16 ani, VIP și cele 4 comunități ale sale (Business Club, Leadership Development, Econosofia și International Affairs) organizează anual peste 10 programe și proiecte de dezvoltare personală și profesională pe diverse domenii pentru studenții și masteranzii din România, oferindu-le șansa de a învăța într-un mediu dinamic și de a interacționa cu specialiști.

Despre LD, Leadership Development:

Leadership Development este acea comunitate a Voluntari pentru Idei și Proiecte care îți permite să îți dezvolți capacitățile de lider în timp ce îți cauți pasiunile. Oamenii curajosi, puternici și plini de inițiativă, care dezvoltă proiecte îndrăznețe și cu impact sunt oamenii din Leadership Development.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>