British Council acordă un premiu de 200 de euro studentului care dovedește cea mai mare putere de convingere, indiferent de categoria aleasă. Tot ce trebuie să faci pentru a răspunde provocării lansate de către British Council este să completezi ultima rubrică a formularului de aplicare.

 

Provocare

 

Scrie un eseu despre motivul pentru care studenții care aleg să studieze în Marea Britanie ar beneficia de această experiență. În acest eseu poți lua în considerare experiențele internaționale și importanța înțelegerii diferitelor culturi din punct de vedere educațional.  Eseul trebuie să fie scris în limba engleză și să nu depășească un număr de 300 de cuvinte.

 

 

British Council

2 thoughts on “Premiu Special – British Council

  1. Inscrierea eseului in concurs este conditionata de inscrierea la una din cele trei categorii, sau acesta poate fi trimis si de sine stator?

    1. Bună, Ioana!

      Participarea la concursul British Council este într-adevăr condiționată de participarea la proiect, la una dintre cele 3 categorii. Eseul va fi atașat la sfârșitul formularului de aplicare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>